Επιπλέον χαρακτηριστικά :
Ελαιόλαδο με Θυμάρι & Κάππαρη Σαντορίνης
Ένα βιολογικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, ανώτερης ποιότητας, ψυχρής έκθλιψης, διαλεγμένο προσεχτικά από τις καλύτερες ελληνικές καλλιέργειες, με απολύτως μηχανικές μεθόδους και σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα βιολογικών καλλιεργειών, επεξεργασίας και παραγωγής μαζί με αποξηραμένα βότανα από την Σαντορίνη (Οία), με ανθό από άγριο Θυμάρι (thymus capitatus) και αυτοφυή Κάππαρη (capparis spinosa) σε μορφή σκόνης αφιλτράριστα και χωρίς θερμική επεξεργασία ή προσθήκη αρωματικών ελαίων.

|